16 december 2023

Kerstmarkt Hoef en Haag

Op 16 december, van 11.00 tot 18.00 uur op locatie De Brink in Hoef en Haag.

Kerstmarkt Hoef en Haag

28 november '23

Op zaterdag 16 december organiseren de ondernemers van Hoef en Haag en Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag van 11.00 tot 18.00 uur een supergezellige kerstmarkt op locatie De Brink in Hoef en Haag. Zien we je daar?

Voor iedereen wat wils

Of je nu gaat voor de gezellige zitjes, muziek en vuur, lekker wil struinen tussen de tientallen kraampjes of misschien wel eens met een arrenslee door het dorp heen wilt sjezen. Er is voor jong een oud van alles te beleven, zelf voor de allerkleinste bezoekertjes.

Om het echte kerstgevoel te creëren, geniet je tijdens een van de leuke optredens van winterse lekkernijen zoals een mok warme chocomel (natuurlijk met een flinke toef slagroom!), lekkere broodjes Unox-worst of erwtensoep.

Voor het goede doel

Hoef en Haag

Wat is nu de ware kerstgedachte? Wij denken dat het helpen van je medemens daar zeker voor in aanmerking komt. Daarom mag een goed doel niet ontbreken op deze kerstmarkt. Doe je mee met de Santa run voor KIKA? Er zijn parcours voor volwassenen en kinderen en 100% van de opbrengst van de Santa run gaat naar KIKA.

Natuurlijk loop je op zo'n bijzonder evenement in een bijpassende outfit. Ga jij als de Kerstman, een rendier (zeer toepasselijk als je gaat rennen), kerstboom of sneeuwman? Het maakt natuurlijk niet uit, als het maar een feestelijk kostuum is.

Meer info en aanmelden
Kerstmarkt Hoef en Haag 2023

Je kunt hier straks wonen!

Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Hoef en Haag allemaal te bieden heeft, op de kerstmarkt kun je meer informatie vinden over wonen in Hoef en Haag. Onze nieuwbouwspecialisten staan klaar om je alles te vertellen over toekomstige woningen in De Erven of Het Dorpshart. Ben je nog niet eerder in Hoef en Haag geweest en ben je benieuwd hoe dit nieuwe dorp er uit ziet? Maak dan een ritje met de Arreslee.

Bekijk het woningaanbod
Kerstmarkt Hoef en Haag 2023

Een kraam huren?

Wil je als ondernemer een kraam huren? Dat kan! Direct aanmelden is mogelijk via onderstaande button.

Aanmelden kraam kerstmarkt Hoef en Haag
Duurzaam en comfortabel wonen? Bekijk Het Dorpshart
Wonen in luxe en comfort? Bekijk De Erven