Nieuw magazine LEEF Hoef en Haag in de maak

12 april '22

We maken weer een magazine voor en over Hoef en Haag. Het wordt een heel speciale editie van LEEF, want dit jaar bestaat het dorp 5 jaar! We blikken terug met betrokkenen en kijken of dromen, verwachtingen en ambities zijn waargemaakt. In dit nieuwsbericht lees je hoe het magazine tot stand komt.

Het team

Ons team bestaat al jaren uit dezelfde mensen. Stef van Berkel is namens de Hoef en Haag CV in de lead, Diane van Toor leidt alles in goede banen, Bart van Buro BNP zorgt voor het prachtige ontwerp, Corné Bastiaansen maakt de foto’s en Sanna van Vastgoedvertellers verzamelt als razende reporter alle verhalen. We houden elkaar scherp en vullen elkaar aan. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks weer een mooi magazine in handen hebt.

 

Verhalen waar je een glimlach van krijgt

Stef: “Deze jubileumuitgave vliegen we iets anders aan dan de vorige keren. We staan wat meer stil bij de ooit bedachte kernwaarden en kernkwaliteiten. Een mooi moment voor ons om te zien in hoeverre ambities overeind zijn gebleven en dromen zijn waargemaakt. Sanna spreekt architecten, stedenbouwkundige, mensen van de gemeente en woningcorporatie en natuurlijk ook mensen uit het dorp. Als ik de verhalen lees, krijg ik een glimlach. Mooi om te zien dat wat we voor ogen hadden, ook zo wordt ervaren door de betrokkenen en bewoners.”

Hoef en Haag

Op pad met het team

Diane vult aan: “Waar we bij de eerste editie ons best moesten doen om personen te vinden die wilden meewerken aan een interview, melden zich nu vaak vanzelf mensen. Een mooier compliment kun je als team niet krijgen. Onlangs hadden we een projectdag in Hoef en Haag. Met het team van makelaars en het projectteam van Hoef en CV wandelden we door de wijk. Erg geslaagd was dat. En niet alleen door het mooie weer! We haalden mooie verhalen, ontwerper Bart liet zich inspireren en ondertussen schoot Corné foto’s en maakte hij portretten. Ik keek op zijn scherm mee en dat belooft weer veel goeds.”

Feestweek met uitreiking magazine

In de week van 12 juni is het feest in Hoef en Haag. Dan staan we met allerlei leuke activiteiten stil bij het 5-jarig bestaan van het dorp. Het magazine wordt 12 juni uitgereikt. We organiseren een gezamenlijk ontbijt voor alle inwoners van Hoef en Haag op de Brink. Hiervoor kun je aanmelden via www.hoefenhaag.nl/feestweek. Je ontvangt dan het magazine. Alle bewoners in het dorp krijgen uiteraard ook een exemplaar.

Wat is er te doen tijdens de feestweek?

De activiteiten die in de feestweek gaan organiseren, maken we bekend via de socials en onze website: www.hoefenhaag.nl/feestweek. Als we alle activiteiten hebben gedeeld, bundelen we dit en meer in een feestkrant die iedere inwoner van Hoef en Haag op hun mat ontvangt.

Volg je ons al op Instagram of Facebook. Daar gaan we de komende tijd meer vertellen over ‘The making of’ LEEF Hoef en Haag.

  Contact
  Nieuws