1 april 2023

Openhuizenroute in Hoef en Haag

Op 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom. De route start in De Keuken van Hoef en Haag (Lekstraat 38). Aanmelden is niet nodig!

Kom je ook?

21 maart '23

Wil je een nieuwbouwwoning van binnen bekijken voordat je hem koopt? Dan is de openhuizenroute van Hoef en Haag op 1 april dé kans! Normaal gesproken koop je een nieuwbouwwoning op basis van een tekening, maar op deze dag stellen we een tussenwoning die bijna wordt opgeleverd en een opgeleverde bovenwoning open voor bezichtiging. Dit is bijzonder omdat je zo een echt goed beeld krijgt van alle ruimtes en indelingen voordat je een beslissing maakt.

Mis deze kans niet!

De route is onderdeel van de landelijke NVM Open Huizen dag, waarbij vele woningen door het hele land hun deuren openen zonder afspraak. In Hoef en Haag doen we hieraan mee door een tussenwoning en een bovenwoning in Het Dorpshart beschikbaar te stellen voor bezichtiging. Hoewel de tussenwoning nog leeg is, kun je toch alle ruimtes bekijken en tevens kennismaken met de buurt. De bovenwoning is al ingericht. Onze makelaars, de Rabobank, een kopersbegeleider en een tuinarchitect zijn aanwezig in De Keuken, tussen 11.00 en 15.00 uur, om al je vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig, tot dan!

Start je route hier

Plattegronden tussenwoning

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Plattegronden bovenwoning

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Binnenkort in verkoop

De volgende fase van het Dorpshart biedt plaats aan maar liefst 24 tussenwoningen en 8 bovenwoningen met een vergelijkbare plattegrond en gaat binnenkort in verkoop. Ben je geïnteresseerd in een woning in Hoef en Haag, of specifiek in een van deze rijwoningen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Kom gerust langs op 1 april!

Bekijk woningaanbod Het Dorpshart
  Contact
  Actueel aanbod