Supermarkt PLUS

30 maart '22

In het hart van Hoef en Haag opent woensdag 6 april om 9:00 uur PLUS Hoef en Haag de deuren. De supermarkt is ruim van opzet, focust op vers en kent een uitgebreid fairtrade- en biologisch assortiment. Supermarktmanager André Kooij: “PLUS zorgt voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. We trakteren Hoef en Haag op een hagelnieuwe supermarkt waar het prettig winkelen is.

In december 2020 werd het startsein gegeven voor de bouw van Het Brinkhuis, waar de Coop-supermarkt een prominente plek zou krijgen. Die winkel opent nu – na de fusie van Coop met PLUS – onder de vlag van PLUS. Vanaf woensdag 6 april kan iedereen er terecht. De winkel aan de Brink 2 is opgebouwd volgens de nieuwe Briljant 2.0-formule van PLUS, waarin de focus ligt op goed eten, voor iedereen, elke dag. Met verse producten van hoge kwaliteit, een aantrekkelijke presentatie en aanbiedingen op de winkelvloer. 

image alt

Dorps karakter met bekende gezichten

André Kooij is als supermarktmanager het gezicht van de winkel: “De supermarkt krijgt een dorps karakter in een levendige wijk. Ons team bestaat grotendeels uit collega’s die ook in de wijk en omgeving wonen. Klanten mogen een uitgebreid vers assortiment verwachten, met een aantrekkelijke groente- en fruitafdeling en ruime broodafdeling. En we bieden een groots assortiment biologisch en fairtrade producten.”

Met een bloemenafdeling, slijterij, servicebalie én zelfscankassa’s is de nieuwe winkel van alle gemakken voorzien. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving en de openingstijden zijn ruim: van maandag tot en met zaterdag is iedereen van 8:00 tot 21:00 uur welkom en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Beste supermarkt van Nederland

PLUS is een sterke en vertrouwde formule die in de zomer van 2021 is uitgeroepen tot ‘Beste supermarkt’ van Nederland. Bovendien mag PLUS zich al jaren op rij ‘Beste Wijn Supermarkt’ noemen en is PLUS al zeven jaar achtereen verkozen tot ‘Meest Verantwoorde Supermarkt’. Kooij: “Als één van de eerste PLUS-winkels zijn de boodschappentassen van oude PLUS-bedrijfskleding bij ons verkrijgbaar. Duurzaam, oersterk en uniek!”

Openingsaanbiedingen
Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe supermarkt. “We hopen dat omwonenden de opening samen met ons komen vieren. Daar hoort natuurlijk een hapje en een drankje bij”, vertelt Kooij. “Er zijn allerlei openingsactiviteiten, zo maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen.” Uiteraard profiteren ze daarnaast van speciale acties en kunnen ze sparen voor een PLUS boodschappenpakket.

  Contact opnemen
  Wonen in Hoef en Haag