Wonen in Hoef en Haag. Wat is er beschikbaar?

26 juni '19

Er zijn een aantal vrijstaande woningen vrij in Het Lint. De bouw voor deze fase is al gestart! Dat scheelt weer wachten... Ook zijn er nog een aantal woningen beschikbaar in de nieuwste wijk De Erven. Zit er een woning tussen naar jouw wens?

image alt

Divers aanbod in De Erven

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

Bekijk de woningen
image alt

De Burcht in Het Lint

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar van het type De Burcht. De vrijstaande woningen van dit type hebben ruim 160m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers. Stuk voor stuk hebben de woningen een fantastisch uitzicht. Een aantal woningen kijken uit over het water De Meander en een aantal over het Hoevesteinse Lint en een achterliggend watertje. Alle woningen hebben een garage én parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle ruimte voor een hobby dus. De woningen zijn er in verschillende gevelkleuren. Welke vind jij het mooist?

Bekijk de woningen
  Het laatste nieuws over Hoef en Haag
  Bekijk al het aanbod in Hoef en Haag