ZomerWeideZaterdag - Ondernemers meld je aan!

21 maart '19

Op zaterdag 8 juni 2019 van 11.00 tot 16.00 uur vindt de ZomerWeideZaterdag weer plaats. Net als voorgaande jaren kun jij hier met jouw onderneming terecht en bewoners van Hoef en Haag kennis laten maken met jouw producten. De ZomerWeideZaterdag is ondertussen een echt begrip geworden. Hét jaarlijkse evenement waar iedereen die met Hoef en Haag te maken heeft welkom is. Als bezoeker of als participant. Ben jij een lokale ondernemer en wil jij bewoners van Hoef en Haag kennis laten maken met jouw onderneming? Dan is de ZomerWeideZaterdag daar een ideale gelegenheid voor. Wil jij als bezoeker naar de ZomerWeideZaterdag komen? Houd 8 juni dan vast vrij in je agenda! Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wie kunnen er mee doen aan de ZomerWeideZaterdag?

Alle lokale ondernemers die Hoef en Haag een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden voor de ZomerWeideZaterdag. Ben je op zoek naar nieuwe leden voor je sportvereniging? Of wil je jouw unieke product in de spotlights zetten? Of misschien wil jij nieuwe en toekomstige bewoners van Hoef en Haag voorzien van interieuradvies of tuininspiratie? Het kan allemaal!

image alt

Aanmelden

Ben jij een (lokale) zelfstandig ondernemer en wil jij graag een kraam op de ZomerWeideZaterdag? Geef je dan op via [email protected] en geef aan waarom jij niet mag ontbreken op de ZomerWeideZaterdag dit jaar! Wij zullen je vervolgens zo spoedig mogelijk laten weten of we een plekje voor je hebben.

Niet alleen ondernemers kunnen zich aanmelden. Ook verenigingen zijn meer dan welkom op de ZomerWeideZaterdag om kennis te maken met eventuele nieuwe leden. 

Aanmelden
  Ander nieuws over Hoef en Haag
  Meer over ZomerWeideZaterdag