Hoef en Haag | Dorpscomité

Dorpscomité "Ons Hoef en Haag" officieel voorgesteld

30 mei '18

Op zaterdag 26 mei jl. vond de tweede editie van de ZomerWeideZaterdag in Hoef en Haag plaats. 35 lokale ondernemers presenteerden zich op het zonovergoten kasteelterrein in Hoef en Haag. Wethouder André Landwehr van de gemeente Vianen, straks gemeente Vijfheerenlanden, stelde het dorpscomité officieel voor aan de bezoekers van de ZomerWeideZaterdag.

Wat doet dorpscomité

Het dorpscomité is er voor alle huidige en toekomstige bewoners van Hoef en Haag en zal er zijn om de belangen te behartigen van de bewoners, contact te onderhouden met overheden, media en andere instanties en natuurlijk voor het organiseren van leuke evenementen in en rondom het dorp.

Aan het woord

André Landwehr, wethouder gemeente Vianen: "Het is goed om te zien dat er al zo snel een dorpscomité is opgericht. Een groep enthousiaste en betrokken personen heb ik ontmoet op de ZomerWeideZaterdag. Ik nodig een afvaardiging van het bestuur ook van harte uit om aan te schuiven bij de gesprekstafels bij o.a. de gemeente."

Marco Meetz, bestuursvoorzitter dorpscomité ‘Ons Hoef en Haag': "Ik ben blij dat we formeel van start zijn met het dorpscomité en kijk uit naar een constructieve samenwerking met de gemeente en onze "buren" uit Hagestein. Daarnaast willen wij als bestuur vooral ook aan de slag met een enthousiaste groep vrijwilligers om allerlei leuke evenementen in Hoef en Haag te organiseren."

Over de ZomerWeideZaterdag

Met de ZomerWeideZaterdag lieten lokale ondernemers, sport- en muziekverenigingen en onderwijsinstellingen, omwonenden, geïnteresseerden en toekomstige bewoners van Hoef en Haag de dorpse sfeer proeven, tijdens een lokale markt op het kasteelterrein. Beleven, ontmoeten en genieten staan centraal.

  Naar het woningaanbod
  Lid worden van dorpscomité?