Nieuw aanbod in Het Lint

6 juli '17

Wil jij thuiskomen in Hoef en Haag, maar heb je nog geen passende woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want het volgende deel van Het Lint komt eraan! Hoevesteijn wordt een nieuw, luxe buurtje binnen de wijk Het Lint met 32 woningen.

Hoef en Haag - vogelvlucht Hoevesteijn

Prachtig uitzicht op water en/of parkje

Het plan Hoevesteijn ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door de grootte van slechts 32 woningen, maar ook door de ligging en locatie. Ruim, landelijk en met aandacht voor (bestaand) groen. Een deel van de woningen heeft een prachtig uitzicht op het water van de Meander. In het midden van Hoevesteijn vind je een parkje mét een oude eik. Daarnaast zijn de woningen aan de buitenkant rijk gedetailleerd, wat thuiskomen echt bijzonder maakt.

Luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen

De luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen gaan in het najaar van 2017 in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Je schrijft je in als belangstellende om de nieuwsbrief en andere informatie te ontvangen. Wanneer alle woningtypen bekend zijn, vragen wij je om in te schrijven op één of meer woningtypes om specifieke informatie te ontvangen.  Dat doe je door op deze link te klikken en vervolgens naar het oranje kader te gaan, ‘Houd me op de hoogte’. Hierna houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Planning
  Informatie Hoevesteijn